Pokrovitelji projekta

ABB je vodeća svetska inženjering kompanija koja pokreće transformaciju društvenog i industrijskog razvoja, u cilju postizanja produktivnije i održivije budućnosti. Povezujući softverska rešenja sa portfoliom elektroenergetike, robotike, automatizacije i elektromotornih pogona, ABB pomera granice tehnologije i njen uticaj podiže na više nivoe. Na temeljima 130 godina duge tradicije, koja se zasniva na modelu izvrsnosti, iza uspeha ABB-a stoji 105 000 talentovanih ljudi u preko 100 zemalja sveta.

ABB u Srbiji, osnovan 1990. godine, deo je ABB Grupe i kao jedna od vodećih kompanija u oblasti industrijskih tehnologija pomaže kupcima u unapređenju korišćenja električne energije, povećanju industrijske produktivnosti i smanjenju negativnog uticaja na okolinu. ABB d.o.o. sa sedištem u Beogradu nadležan je za celokupan asortiman ABB-ovih proizvoda i sistema na teritoriji Republike Srbije. Zahvaljujući svojoj strukturnoj organizaciji koju čine četiri poslovna sektora organizovana u odnosu na industrije kojima služe, ABB d.o.o. ima razvijenu saradnju sa lokalnim partnerima i kupcima, zadužen je za puštanje u rad, servis i održavanje ABB-ove opreme i sistema, kao i adekvatnu obuku korisnika.

ABB
Mozzart

Za 22 godine su, osim lidera na tržištu, postali i mesto odakle stižu priče o uspehu. A žele da nastave da ih stvaraju i sa vama – studentima. Deset tržišta, tri kontinenta, preko 5.000 zaposlenih. Konstantna težnja ka inovativnosti, izuzetno dinamična industrija, kao i dinamični procesi. Milionski broj korisnika, ogroman broj transakcija.

Liderska pozicija se gradila i učvršćivala, jer su ulagali u svoje. U svoje ljude, timove, sektore, čak i svoj poslovni prostor. U IT tim od preko 120 programera, nervni sistem ove kompanije. U biznis analitičare koji su tu da istraže potencijale, marketing stručnjake, projekt menadžere, dizajnere, arhitekte, data inženjere i analitičare… Sport je neizostavni deo poslovanja ove kompanije i odatle svest da bez dobrog tima nema ni uspeha. Zato su svoj tim gradili i grade pažljivo, konstantno ulažući u njega. Već godinama pokazuju da su sport i humanost savršeni timski igrači. CSR aktivnosti se kontinuirano usmeravaju ka svim oblastima – sportu, zdravstvu, kulturi, talentima i obrazovanju, rodnoj ravnopravnosti i ekonomskom osnaživanju žena. Dinamični, a stabilni. Brojke i sport. Stručnost i inovativnost. Mesto za pobedničke karijerne priče.

Kompanija NIS, jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji, pruža izvanredne mogućnosti za IT profesionalce. Tim od preko 12.000 talentovanih, stručnih i predanih pojedinaca predstavlja snagu koja pokreće njihovo poslovanje. Kao stabilna kompanija sa dugogodišnjom tradicijom, otvoreni su za inovacije i energiju koju donosi svaki pojedinac. U naftnom sektoru, inovacije su ključne tokom celokupnog procesa – od istraživanja nafte i gasa kao početnog koraka, preko procesa prerade, pa sve do benzinskih stanica i usluga za krajnje korisnike.

U skladu sa tim, u NIS-u već godinama traje proces digitalizacije u svim segmentima biznisa i na svim nivoima kompanije. Prepoznali su važnost tehnološkog napretka i koriste inovativna IT rešenja kako bi unapredili poslovanje. U timu IT stručnjaka očekuju vas izazovi, mogućnosti za profesionalni razvoj i fleksibilni uslovi rada. Zaposlenima pružaju mogućnost kontinuiranog usavršavanja i omogućavaju im da budu deo digitalizacije u energetskoj industriji, da rade sa najnovijim tehnologijama, da se uključe u inovativne projekte i ostvare svoj puni potencijal. Pošaljite svoju prijavu i postanite deo tima koji uvodi inovacije u naftnu industriju. Pridružite se i oblikujte budućnost ove kompanije i energetske industrije.

NIS

Medijski pokrovitelji

Dnevnik RTS Radio Beograd 202 Rock Radio Eko list Internet ogledalo Progressive magazin Grad Industrija IN Store Ogledalce Youth ITnetwork

Sponzori projekta

Atlantic Doritos Clipsy Chipsy Vending Smilies De Vinos Wolt Djumbir Superfood Bar Ivana Medenjaci

Prijatelji projekta

Escape Game Akademska Misao AVL Projekt TENET Electronics doo Cubes School

Godišnji pokrovitelji

Microsoft Develeopment Center Serbia Schneider Electric FlixBus NIS Mainstream Veriest Mozzart

Edukativni pokrovitelji

Yettel