SAGA Hakaton


U okviru ovogodišnjeg seminara, održaće se i 24-časovni hakaton pod pokroviteljstvom kompanije Saga. Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha.

U pauzama između dva megalomanska softverska projekta, rekreativno, Saga pravi vrhunske AI proizvode. Ali taj voz u punoj brzini ne staje na ovoj stanici! Svakoj iskonskoj ideji je potrebno rešenje, ali i kvantitativno koja pamet više.

Pridružite se u potrazi za rešenjem problema, predstavljenog realnom primenom tehnologije, koristeći analizu i algoritme mašinskog učenja nad podacima prikupljenim preko IoT uređaja.

–> Za rešenje je potrebno preuzeti podatke sa dostupnih data setova, a od nas sledi podrška da budete slobodoumni i da kombinujete više različitih izvora, u cilju postizanja bolje analize i korišćenje algoritama mašinskog učenja.

–> Od VAS se očekuje da pronađete podatke prikupljenih IoT tehnologijom i da nad istim kreirate svoje rešenje.

Ono što se od NAS očekuje, jesu kvalitetni mentori i naravno, vredne nagrade.

Možete se prijaviti u tročlanim timovima ili individualno. Sam hakaton se održava 24-25. novembra u prostorijama kompanije, a prijave možete slati od 2. do 21. novembra. Zadatak koji ćete rešavati je na aktuelnu temu -”Make your life easier using IoT”, i biće poznat na sam dan takimčenja, tako da će vaša spremnost za rad u timu i rešavanja problema koje vas čekaju u praksi biti na pravom testu.

Dođite da zajedno napravimo velika dela!