ABB Robo challenge

Dragi budući inženjeri,



Pozivamo vas na deveti po redu seminar „Brand New Engineers — Od integrala do inženjera” , koji se održava od 17. do 25. novembra ove godine.

Sa ponosom najavljujemo novinu u vidu takmičenja iz robotike koje će se ove godine prvi put održati u sklopu našeg seminara:
„ABB Robo Challenge — Dodirni budućnost”!

Samo takmičenje se sastoji iz dva kola: 24-25. novembra i 1. decembra , a vaše prijave možete poslati od 2. do 17. novembra.

Takmičenje će se odvijati u ekipama od 3 do 4 člana, sa mogućnošću individualnih prijava. Prvo kolo podrazumeva rad na računaru u vidu optimizacije unapred pripremljenih template-a za upravljanje robotom u simulacionom okruženju ABB RobotStudio. Profesori Elektrotehničkog fakulteta će vas, kroz kratku obuku, uvesti u samo okruženje i rad u njemu. Zatim, 2-3 ekipe čija nadograđena rešenja budu dala najbolje rezultate, imaće priliku da svoje rešenje implementiraju na pravom industrijskom robotu.


Za učestvovanje na takmičenju nije potrebno predznanje iz robotike, tako da je ovo savršena prilika za sve vas koji želite da se oprobate u ovoj uzbudljivoj oblasti, a ne znate odakle da počnete.
Za najuspešnije timove naš generalni pokrovitelj, kompanija ABB, obezbedila je vredne nagrade. Za sve informacije i obaveštenja pratite naš sajt: http://brandnewengineers.rs/