Byteout

Byteout

Byteout je tim mladih i kreativnih ljudi, a omiljeni saveznici u radu su nam PHP, iOS i Java Script. Razvijamo web i mobilne aplikacije za naše dugogodišnje klijente i neumorno radimo na sopstvenim proizvodima. Trudimo se da svojim radom rešimo probleme pre nego što drugi stignu da o njima i razmišljaju.

Mi smo više od tima. Radimo, učimo, jedemo, putujemo i treniramo zajedno. Volimo dobar kod, dobru hranu i dobru kafu. Kancelarija nam je kao druga kuća, jer u njoj podjednako uživamo. Kolege su nam dobri prijatelji jer ih tako biramo.

Uvek smo otvoreni za nove ideje i smatramo da entuzijazma i znanja nikada ne može biti previše. Baš zato bismo da vas upoznamo, jer želimo sa vama da podelimo znanje i iskustvo i da od vas čujemo nešto novo.


Više o kompaniji

Mozzart

Mozzart d.o.o. je domaća kompanija sa skoro 3.000 zaposlenih koja, osim u Srbiji,posluje u četiri zemlje u okruženju. Imajući u vidu osnovnu delatnost kompanije, IT sektor je jedan od njenih stubova. Razvoj kladioničarskog i gaming softvera traje više od decenije s mnogo agregiranog znanja o tehnologijama koje su srce sistema. U tehničkom smislu, to je kompleksan sistem koji se sastoji od nekoliko hiljada radnih stanica, preko 800 servera koji asinhrono razmenjuju poruke s latencijom, koja se, u zavisnosti od poslovne funkcionalnosti, nekad meri u milisekundama, nekad u minutima, ali nikad u satima. Primarno se koriste Java tehnologije kao JMS, GWT, MyBatis, Tomcat, namenski pisan aplikativni server. Mozzart je kompanija koja neprekidno ulaže u razvoj svojih zaposlenih. Investiranjem u njihovo znanje, veštine, stručnost i motivaciju, oni investiraju u budućnost.


Više o kompaniji

Mozzart

Acumenics

Acumenics (registrovan u Srbiji kao Old Country doo), osnovan je u Beogradu 2006. godine i nudi Softvare Development Outsourcing, Managed IT i poslovne usluge podrške, koristeći najnovije tehnologije u poslovnoj praksi. Danas, njihovi klijenti su od startup-ova do istaknutih kompanija. Pored usluga u vezi softvera, Acumenics nudi širok spektar kancelarijskih usluga. "Verujemo da su naši ljudi naše najveće bogatstvo. U srži našeg verovanja je želja da formiraramo dugoročan odnos i sa članovima tima i sa našim klijentima. Naši stručnjaci rade zajedno sa našim klijentima, slušajući njihove potrebe učestvuju u stvaranju rešenja za poslovne izazove. Ovaj pristup poslovanja nam je omogućio da pomognemo svim našim klijentima da ostvare najpovoljnija rešenja sa najboljim performansom."


Više o kompaniji

O EESTEC-u

Istek je apolitična, nezavisna, neprofitna, volonterska, studentska organizacija koja okuplja studente organizovane u 53 lokalna komiteta iz 28 evropskih zemalja.


Više o nama

Društvene mreže

Adresa

Elektrotehnički fakultet,
Bulevar kralja Aleksandra 73,
11000 Beograd,
Srbija.


Kontakt